Ute/Inne

Hunter som är en ”cooljägare” och har ett stort intresse för både skor och basket.

 

Handling, tid och miljö

Boken utspelar sig i New york 2004 och handlar om Hunter som är en ”cooljägare” och har ett stort intresse för både skor och basket. Han träffar Jen som är en ”nyskapare” hon gillar också skor och är en väldigt nyfiken person och dom båda blir bra vänner och vem vet kanske mer en så. När Hunters chef förvinner drags dom båda in i ett värld av skor, piratkopierande galningar.

 

Huvudpersoner och författarperspektiv

Hunter är som tidigare nämnt en ”cooljägare” som gillar skor och basket. Hunter är sjutton år gammal. Hunter klär sig gärna i hoodies och säckiga byxor gärna en keps också.  Jen är en ”nyskapare” och har samma intressen som Hunter. Även hon är sjutton år gammal. Hon gillar att ha jeans, t-shirt och en skin jacka. Boken är skriven i jag form och man följer Hunter och hans tankar.

 

Budskap

Budskapet med den här boken är inte uppenbart och jag kan inte riktigt hitta det men boken innehåller mycket prat om konsumtion. Jag gillade inte den här boken och jag tror det bror på att jag inte är så insatt i det här med mode och så. Av dessa anledningar skulle jag inte rekommendera den här boken till någon som mej i min ålder.

Audience:

Tags:

Review by: Love Thursday, April 30, 2015