The walking dead 1

Bok om zombies.

Huvudpersonen är Nick, en polis han tar hand om sin familj. Han överlever tillsammans med en grupp andra människor t ex hans fru och barn. Han är en bra och snäll person men om någon hotar hans familj eller honom så kan han bli väldigt arg.

Det utspelar sig på jorden men skillnaden från nu är att ett virus har kommit lös på jorden. Det ser faktiskt som vanligt ut när du står och tittar på staden från långt håll men när du kommer närmare så ser du trasiga bilar, tomma stridsvagnar och till sist lite zombies lite här och där. Om du inte går in i mitten av staden där kan man inte ens blinka innan man har blivit biten och då är det för sent, då kommer alla zombies och sliter dig i stycken. 

Ett virus har spridit sig  på jorden och det som vi människor kallar för zombies som alltså är ruttna döda människor har kommit tillbaka till livet.  Den här gången vill dom äta upp andra fullt levande människor. 
Nick och hans grupp försöker överleva zombies och andra galna människor. Man undrar ju vilken av människor och zombies som är farligast?

Boken är spännande, läskig, romantisk, obehaglig.

Jag tycker att boken passar någon som är 9-10 år för att det är lite konstiga bilder i denna bok. Det är en tecknad seriebok och det finns tolv svenska böcker.

Audience:

Tags:

Review by: Lucas W, 11 år Wednesday, January 21, 2015