Kulturfoldern våren 2018

Kultur i Ekerö våren 2018, med mängder av tips på aktiviteter och föreläsningar från verksamheterna i Ekerö Kultur. Ta del av det spännande som händer på Ekerö Bibliotek, Ekerö Fritidsgårdar, Ekerö Kulturproduktion, Ekerö Kulturskola och Ekebyhovs Slott. Ett av vårens teman är den fantastiska uppfinningen Bokstäver. Tänk så användbara dom är, bokstäverna. Utan dom skulle du ju till exempel inte ha kunnat läsa det här! Bokstavstemat bjuder på utställningar, bokstavsverkstäder, runristning, skrivarkvällar och mycket mer. Vidare i vår - Barnens eget bibliotek i Stenhamra fyller tio år och firar med stort kalas, det blir aktuella författarträffar på Biblioteket i Ekerö C och redan nu i januari blir det wassailing i Ekebyhovs Slottsträdgård! Och mycket, mycket mer!

den 12 januari 2018