Ekerö Bibliotek har ny webbplats!

Den 4 april 2017 uppgraderades bibliotekets webbplats.

Utseendet är förändrat liksom strukturen på innehållet. Vi hoppas att  du snart ska lära dig att hitta det du söker. Vi har försökt sammanställa några frågor och svar om den nya webben.

Hantera lån och logga in

Funktionerna för att hantera dina lån hittar du precis som tidigare under Mina sidor när du loggat in på webbplatsen. Du kan logga in med med samma uppgifter som tidigare, ditt användarnamn och lösenord. Du kan också logga in med numret på ditt bibliotekskort eller ditt personnummer (om det inte går - kontakta oss) och din pinkod.

Vi tar gärna emot dina synpunkter och besvarar frågor om du har några. Det går också bra att rapportera in fel till oss. Försök förklara så ingående du kan vad som inte fungerar, och skriv gärna vilken webbläsare du använder och om det handlar om dator, mobil eller någon annan plattform. Kontakta bibliotek@ekero.se.

Lyssna på webben

Nu kan du få webbsidans innehåll uppläst genom att trycka på högtalaren.

Använder du mobil?

Tryck på plustecknet för att komma åt menyn

Bild på en cirkel med plustecken i

Taggar:

Skrivet av: Nina den 4 april 2017