Astons Stenar med Teater Pero

Kommande tillfällen

1. 2024-09-14 14:00 till 14:30.
    14 september lördag
    Plats Ekerö bibliotek Erskinesalen
    Datum 14:00 – 14:30
Visa alla
Kostnad: Gratis
Målgrupp:
Information:

Från 4 år. Längd 30 minuter

Teater Peros prisbelönta lilla värlsdsuccé har spelats över 900 gånger i olika delar av Sverige och världen. Nu kommer de till Ekerö!

Aston hittar sin första sten och ser sig omkring. En del är stora, andra små, men alla är det synd om och alla får följa med hem till Aston. Där får stenarna det varmt och mysigt i en egen säng.

Teater Pero har tagit föreställningen Astons stenar flera varv runt jorden. Historien om den lilla hunden som svämmar över av kärlek för alla frusna stenar har nu spelats för barn i nästan alla världsdelar. Vart de än kommer i världen är igenkänningen lika stor. Barn samlar. Barn pysslar om. Kärleken till tingen flödar. Överallt.

Biljettinformation

Biljetter bokas från  29/8 via biblioteket och hämtas på plats, senast 10 minuter innan föreställning.

Du kan boka biljetter genom att besöka, ringa eller maila biblioteket.

Uppge vilken föreställning du vill boka biljetter till, föreställningens tid och ditt namn.

Mail: bibliotek@ekero.se

Erskinesalen nås via kulturhusets foajé, entré på markplan. Dörröppnare finns.

Rullstol och permobil

Lokalen är tillgänglig för rullstol med rullstolsplatser integrerade i den bakersta raden av salongen. Där har man möjlighet att sitta tillsammans med medföljande sällskap. Det finns utrymme att luta rullstolen bakåt och möjlighet att lämna och komma tillbaka till lokalen under pågående föreställning om behov finns.

Rullator

Rullator kan inte tas in i salongen utan parkeras i foajén. Vänd dig till publikvärden på plats så hjälper vi till med detta. Sittplatserna i salongen, undantaget bakersta raden, nås via trappa.

Toaletter

Handikappanpassad toalett finns i kulturhusets foajé vilken kan nås under pågående föreställning.

Syn- och hörhjälpmedel

Högtalaranläggning finns vid arrangemang.
Ledstråk finns inte.
Assistanshundar är välkomna.

Vid frågor om tillgänglighet inför ert besök är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Tel: 08-124 573 00

Mail: bibliotek@ekero.se

1. 2024-09-14 14:00 till 14:30.
    14 september lördag
    Plats Ekerö bibliotek Erskinesalen