Stenänglar

En spännande bok med många mystiska gåtor

Huvudpersonerna är Simona, mormor (Margareta), Snor-Ivan, Siri, Simonas kompisar Bille och Aladdin. Simona: Simona är en nyfiken person men samtidigt verkar hon ganska rädd av sig. Mormor: Hon verkar vara en väldigt sjuk person och väldigt trevlig. Snor-Ivan: Snor- Ivan är en mystisk person och han är också riktigt gammal (som mormor). Siri: Hon verkar ganska gammal och lite mystisk. Billie: Billie är ganska lik Simona fast Billie är inte lika rädd. Aladdin: Aladdin är en person som inte verkar vara rädd för något.

Plats: Det är i vår verklighet för de är i Åhus. Simona åker till sin mormor som för länge sen köpte ett stort hotell. Vädret verkar vara riktigt dåligt så jag tror det är höst eller tidig vår.

Problem: Ja, alla böcker har ett problem och i den här är det många frågor men inte så många svar. Simona och hennes vänner försöker lösa många gåtor. De börjar få svar men det är fortfarande en gåta att lösa... Vem har vält statyerna som av en slump heter "stenänglar" .

Boken är: Spännande, Läskig, Konstig

jag tycker såhär om boken!: Jag tycker att boken "stenänglar" är riktigt bra ! Även fast jag personligen föredrar att läsa andras dagböcker. Boken är lite mitt i mellan så jag tror att den skulle passa 10 år och uppåt.

Audience:

Tags:

Review by: Kreativ elev Färentuna Skola 12 år Tuesday, May 10, 2016