Lilla Darling

En bra ungdomsbok med en del våldsamma scener.

Det handlar om en kille som är 16 år och alla tror han är bög men han är inte det. Det är en ungdomsbok för den är för sexuell för att vara en barn/ ungdoms bok. Boken utspelar sig i nutid, tid ungefär 2014-2015, och den utspelar sig på sommar/hösten. Boken utspelar sig i ett slum område.

 

Huvudpersonens namn är Jerremia han är en tonåring, han är 16 år han har inga riktiga sport intressen han är mer en person som är ute med kompisar, han bor hos sin mamma och pappa och hans lillasyster Annie. Boken är en bok med jag-berättare.

 

 Det författaren försöker framföra är att det är okej att se ut som man vill ingen ska döma en efter sitt utseende.

 

 Det jag tycker om boken är att den är ganska bra men det är helt klart en ungdoms bok för det är ganska våldsamma scener och ganska mycket sex/strul. Det jag ogillar med boken är att den är ganska märklig för själva handlingen är märklig för det handlar om en kille som är kär i en tjej som inte vet att han är kär i henne och han kallar henne Lilla Darling när hennes riktiga namn är Diana.

 

Jag skulle förmodligen rekommendera boken för människor över 14+.  Boken är ihopkopplad med tonåring för det handlar om en kille som är 16 och försöker passa in och då går det sådär.


 

Audience:

Tags:

Review by: Bert Nilsson Thursday, April 30, 2015