Lilla Darling

En bok för dom som är lite snuskiga och gillar kärlek.

Det handlar om en kille som heter Jermia men han kallas för Jerry. Han är förälskad i någon tjej som heter Diana men han kallar henne för Lilla Darling. Vissa tycker att Lilla Darling är lite slampig. Men Jerry tycker inte det, Lilla Darling är meningen med Jerrys liv.

Boken Lilla Darling är en ungdomsbok med lite snusk i sig. Jag tycker att den här boken borde läsas för ungdom mellan 14-16

Boken utspelar sig i nu-tid under sommaren. Dom brukar ibland utspela sig hemma, under skolan och lite var som helst.

Huvudpersonen heter Jermia och han är väldig blyg av sig, han är annorlunda och ibland när han är ledsen så målar Jermia en sorgrand runt sina ögon, svart kajal mot den blåa. Han är 15 år, hans intresse är att han gillar att läsa. Hans mamma och pappa är kristna, och Jermias syster Annie är ”normal”

Den som berättar i boken är ”Jag perspektiv”

Jag tror att författaren vill säga med boken att inte röka, snusa, dricka öl och förlora oskulden för tidigt. ”Han har en gömma med öl i sin källare, Starköl. Som smakar piss. Ändå dricker vi”

Jag tycker att boken är mitt i mellan för att den var bra och lite rolig. Det bästa med boken var när dom bråkade, och det sämsta med boken var slutet. Jag rekommenderar lilla darling boken för dom som är lite snuskiga och gillar kärlek. Den här boken har temat ungdom och kärlek.

 

Audience:

Tags:

Review by: Anonym elev Monday, April 27, 2015