Kurragömma

En läskig och beroendeframkallande bok om Astrid som är själv i ett hus hon just flyttat till.

Person: Huvudpersonerna är Astrid och hennes mamma. Astrid stannade hemma själv när hennes mamma behövde åka iväg med jobbet. Jag tycker att Astrid är väldigt modig som vågar stanna själv när hennes mamma åkte iväg. Jag tycker även att det var väldigt korkat av hennes mamma att lämna Astrid själv i ett hus de just flyttat till. Jag tycker om Astrid.

Plats: Boken utspelar sig i Malaga, Spanien. Deras hus som de hade hyrt över sommaren var väldigt gammalt och slitet det fanns ett hål i taket på Astrids rum. Runt om huset så var det mycket skog. Boken utspelar sig i vår verklighet alltså det mesta av boken är inte påhittat och lite är påhittat så kanske på påhittad och verklig.

Problem: Ett problem är att Astrids mamma lämnade henne själv i huset. Ett annat problem är att ett spökbarn vill komma åt Astrids själ. Ännu ett problem är att hon varje gång hon vaknade så var hon alldeles blöt i ansiktet.

Boken är: Spännande, Läskig, Lätt, Obehaglig

jag tycker såhär om boken!: Jag tycker att boken var jätte bra och beroendeframkallande. Jag ville läsa ut boken direkt men fick inte.

Audience:

Tags:

Review by: Elev Färentuna 11 år Tuesday, May 10, 2016