Genna med långa ben och med en kropp som får fnatt ibland (lite för ofta).

Armar och ben och hela Genna måste ibland bara fara runt i klassrummet, hoppa studsa, kasta sig över en klasskompis. Då får hennes lärare Gunnar en rynka mellan ögonbrynen och suckar tungt. Så faller hela filmduken i golvet, och Genna får gå ut.

Vanessa är Vanessa-dum-i huvudet, och säger alltid elaka och dumma saker till Genna. Som om hon är besatt av att göra det tänker Genna. När Genna väl kommer på en smart kommentar att säga tillbaka, då har Vanessa och hennes svansande gäng förstås redan gått.
Genna har världen gosigaste och mysigaste lillebror, Tage. Han är det bästa som har hänt Genna och hela vida världen tycker hon. Mamma däremot är det sämsta som hänt, en mamma som ständigt måste iväg på sina resor. Nu ska hon till Thailand på yogaresa, hela två månader. Bara överger sin familj, en riktig skitmamma tycker Genna.
Pappa är ledsen och Genna är arg.
"Du tror du är så jävla bra, men jag kommer knäcka dig en dag", Genna och bästa kompisarna har bildat et trash-metalband. Och ska uppträda i skolan, om nu inte Vanessa och knäppa gänget snor deras replokal, vilket de förstås gör.

Genna är en tjej man bara gillar!

Audience:

Tags:

Review by: Kerstin - Ekerö centrum och Stenhamra Friday, September 2, 2016