Det handlar om oss

Malin är en sån där hästtjej. Johan är en sån där hockeykille. Johan gillar inte hästtjejer, de är ju likadana allihop. Malin gillar inte hockeykillar, alla vet ju hur sådana är. Men någon osynlig kraft drar dem ändå till varandra.

Johan är en duktig ishockeyspelare med en ljus framtid inom ishockeyn. Det är allt han lever för och allt han drömmer om. Han är snygg och populär, men han har inte tid för tjejer och han bryr sig inte, han vill bara satsa på hockeyn. Men så en dag börjar Malin i hans skola och hans värld vänds upp och ner. Hon är så söt, och han kan inte låta bli att dras mot henne trots att hon är en hästtjej och Johan hatar hästtjejer. 

Malin är en framstående dressyrryttare och lägger ner all sin tid på att ta hand om sin häst, att träna och att tävla. Hon har precis flyttat till Östersund och lämnat sitt gamla liv och sitt ex, en dryg hockeykille, bakom sig och hon vill absolut inte umgås mer fler hockeykillar. Men på hennes nya skola går hockeykillen Johan, och Malin dras mot honom med en oemotståndlig kraft.

Trots deras olikheter kan Malin och Johan inte stå emot varandra. Deras vänner gör allt för att de inte ska vara tillsammans, men Johan och Malin bryr sig inte även om det är tufft ibalnd. Men hur ska framtiden bli nu? Ska de satsa på sina olika karriärer, drömmar och mål, eller på varandra? 

Audience:

Tags:

Review by: Frida Friday, May 18, 2018