Dagbok för alla mina fans

En bok som ibland är rolig, ibland är spännande. En av de bästa böckerna jag läst!

Huvudpersonen heter Greg Heffley och går i skolan Middle School. Hans bästa vän är Rowley. han har en pappa, mamma, lillebror som heter Manny och en irriterande storebror som heter Rodrick. Greg är typ 13 år gammal. Greg och Rowley gör roliga och tokiga saker.


Den utspelas i Usa för dom pratar engelska i filmen och dom har översätt det till svenska i böcker och filmer. Dom bor i en liten stad. Huset är stort och ser ut som en villa. och den är i vår verklighet för det är riktiga hus, skolor. människor och bilar.

Det största problemet är ostnudden. Det är en jätte gammal ost som ligger på skolan Middle School. Ett annat problemet är hans familj för den är jätte pinsam. En dag i skolan var hans historielärare sjuk då var hans mamma vikarien då sa hon här är din lunchlåda och den var rosa och hade ett hjärta på sig.


Boken är rolig, tokig, lätt och verklighetstrogen. Den är en av dom roligaste böckerna jag har läst. Den är väldigt luftig. Dom gör tokiga och roliga saker. Ibland kan den vara spännande och ibland rolig. Jag rekommenderar den för typ 9-13 år.

Audience:

Tags:

Review by: Elias, 10år, Träkvista skola. Monday, May 25, 2015