Comedy queen

Sasha har en lång lista på 6 väldigt viktiga saker som hon måste göra och sådant hon absolut inte får göra. Det är en livsviktig och superhemlig lista. En lista för att överleva!

Listan finns för Sasha vill absolut inte misslyckas med livet. Utan hon vill lyckas och bli en comedy queen som drar roliga skämt av bara farten och folk skrattar galet mycket. Funny bones som Saschas mamma sa. Nu säger Sashas mamma inget mer, för hon misslyckades med livet och lever inte längre. Och det får absolut inte hända med Sasha. När det är svårt att leva och jobbigt har Sasha sin lista som ett mantra. Det funkar rätt bra, hon har klippt av allt håret, läser inga böcker, undviker skogen och ska bli en comedy queen.

Fast Sashas pappa tycker inte alls att det går bra, han tar med Sasha till BUP och psykologen. Då tänker Sasha intensivt på sin lista, och allt är bara bra fast egentligen är ingetting bra. Men konstigt nog känns det faktiskt okej att det känns så och tills slut kan Sasha tänka på sin mamma och hon finns kvar hos henne. 

En fin bok om en tjej som jobbar stenhårt för att klara av att leva så hårt att hon nästan glömmer bort att leva.

För alla som är 10 år och äldre.

Audience:

Tags:

Review by: Kerstin Monday, December 3, 2018