Minneslista

Du har 0 verk i listan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

För studenter

På biblioteket i Ekerö Centrum finns ett studierum som kan bokas på plats eller via telefon. Du kan boka rummet två timmar om dagen och mer än så om ingen annan har bokat. Utöver studierummet finns sittplatser ute i biblioteket som är lämpliga för studier. Vi har ett trådlöst nätverk du kan koppla upp dig mot om du har egen dator.

Vi köper bara in kurslitteratur när det finns ett bredare allmänt intresse. Om du studerar på högskola eller universitet är det på din skolas bibliotek du lättast hittar din litteratur och får hjälp. Men fråga oss gärna, så hjälper vi dig att söka fram var du kan hitta ditt material.

 

 

 

 

 

bild på block och penna 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CS Library-RSS

Arrangemang

 1. Träffa dina kommunalråd

  porträttbild
  tisdag 28 mars 2017 17:00

  Ekerö kommun har 2 kommunalråd som turas om att besöka biblioteket. Kom och fråga oppositionsrådet Hanna Svensson (s) vad som är på gång i kommunen och lämna dina synpunkter. Drop in.

 2. Språkcafé

  bild på två händer runt en jordglob
  torsdag 30 mars 2017 14:00

  För dig som vill träna svenska. Vi fikar och pratar med varandra. Röda korset bjuder på fikat. Alla är välkomna. Det är gratis att vara med.

 3. Sagostunder!

  sagostund med stjärnor
  fredag 31 mars 2017 10:00

  Kom och följ med ut i sagans värld och träffa Bockarna Bruse, Guldlock och alla andra som bor i sagans skog. Vi sitter tillsammans på sagomattan i vårt sagorum. För barn från 3 år, småsyskon får också följa med.

 4. Födelsedagskalas på BebiS

  Troll Barnens eget bibliotek i Stenhamra
  söndag 02 april 2017 12:00

  Barnens eget bibliotek i Stenhamra fyller nio år och Barnens eget Trolldiplom delas ut för tionde gången. Välkommen alla stora och små på födelsedagskalas!

 5. Språkcafé

  bild på två händer runt en jordglob
  måndag 03 april 2017 16:00

  Nu startar vi språkcafé på Barnens eget bibliotek i Stenhamra. Varje måndag mellan kl 16.00 och 18.00 är du välkommen in till oss för att fika och prata svenska med nya och gamla bekantskaper!