Minneslista

Du har 0 verk i listan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Boken kommer

Boken kommer är en kostnadsfri service för dig som är synskadad, långvarigt sjuk, rörelsehindrad eller av andra skäl inte kan ta dig till biblioteket.

 

Du anmäler ditt intresse till biblioteket och talar om vilka böcker du tycker om att läsa. Personalen på biblioteket plockar bild på bibliotekets bildå ihop böcker efter dina önskemål eller intressen. Varannan månad får du böcker levererade hem till dig.

 

Du kan låna alla typer av böcker som finns i bibliotekets sortiment, vanliga böcker, lättlästa böcker med enkelt språk eller böcker med stor stil. Har du nedsatt syn eller annat handikapp så att du inte kan läsa vanliga böcker har du möjlighet att låna talböcker.

 

Vill du eller någon du känner ha Boken kommer?
Ring Agneta på tel. 08-560 39 294

 

 

 

 

 

 

 

CS Library-RSS

Artiklar

 1. Sandudden - Träkvista

  affisch sandudden-träkvista

  Jan Byström författare till boken om Sanddudden och Träkvista med omgivning bjuder på en bildspelsvandring och förmedlar också vad "gamla Ekeröbor" berättat. Samarr: Ekerö-Munsö hembygdsförening

 2. Vem var arbetskarlen Anders Pettersson?

  arkivdokument angående kostnaden för anders pettersons jordfästning

  Historien är full av människor som tagit plats och lämnat spår som finns kvar i generation efter generation. Men så finns de som dyker upp och försvinner lika diskret som ett andetag. Vem var arbetskalen Anders Petterson?

 3. Läppstift på dagordningen i Färingsö skolstyrelse 1959

  bild på arkivdokument

  Vad pratas det om för ordningsregler på skolorna idag? 1959 diskuterades det läppstift i Färingsö.

 4. Priset för en semla

  bild på semla

  Snart infaller fettisdagen och man kan fundera över vad en normalsemla kostar idag.

 5. Barnens eget bibliotek fyllde sju år!

  Bild på Gunilla Bergström med sitt trolldiplom

  Söndagen den 12/4 firade Barnens eget bibliotek i Stenhamra sin sjuårsdag med traditionellt och välbesökt kalas. Ekerö Kulturskola firade biblioteket med sång och musik, och biblioteket bjöd dagen till ära alla barn på plättar med sylt!