Biblioteken stängda 24-25 november

bild på dator

Vi uppgraderar vårt bibliotekssystem. 24 november kommer du inte kunna söka i katalogen, göra reservationer eller omlån på hemsidan och det kan vara problem även under fredagen. På lördag och söndag har vi öppet som vanligt i Ekerö centrum och på söndag är ni även välkomna till Stenhamra.

Då och då behöver vi förnya vårt bibliotekssystem så att det bättre kan möta era behov. De flesta förändringar som sker är bara synliga för oss, men gör vår service säkrare och bättre.

Vi vet att biblioteksrummet kan ha ett värde även bortom det funktionen att låna böcker, men under de här dagarna kommer dessutom högljudda arbeten att utföras på Biblioteket i Ekerö centrum och personalen går en utbildning placerad på Barnens eget bibliotek i Stenhamra.