Minneslista

Du har 0 verk i listan.

Visa minneslistan

Start för innehåll

Datorer och internet

Vill du bara kolla mailen eller sitta lite längre? Har du egen dator med dig och vill ut på nätet? I Ekerö Centrum  har vi en dator för snabba ärenden. Du loggar in med ditt personnummerbild på dator och loggas ut automatiskt efter 10 minuter. Du kan logga in på denna dator två gånger per dag.

Vi har också tre datorer för längre ärenden. Vid dem loggar du in med ditt lånekortsnummer och loggas ut automatiskt efter två timmar. Dessa datorer kan också användas två gånger per dag..

Vi har trådlöst nätverk på biblioteket. Du loggar in med ett lösenord som du får av bibliotekspersonalen. Ett tips är att se till att din dator är skyddad med virusskydd och brandvägg.

Bor du någon annanstans och är på besök på Ekerö? Du kan också använda internet på biblioteket. Prata med någon av oss i personalen så hjälper vi dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CS Library-RSS

Arrangemang

 1. Träffa dina kommunalråd

  porträttbild
  tisdag 28 mars 2017 17:00

  Ekerö kommun har 2 kommunalråd som turas om att besöka biblioteket. Kom och fråga oppositionsrådet Hanna Svensson (s) vad som är på gång i kommunen och lämna dina synpunkter. Drop in.

 2. Språkcafé

  bild på två händer runt en jordglob
  torsdag 30 mars 2017 14:00

  För dig som vill träna svenska. Vi fikar och pratar med varandra. Röda korset bjuder på fikat. Alla är välkomna. Det är gratis att vara med.

 3. Födelsedagskalas på BebiS

  Troll Barnens eget bibliotek i Stenhamra
  söndag 02 april 2017 12:00

  Barnens eget bibliotek i Stenhamra fyller nio år och Barnens eget Trolldiplom delas ut för tionde gången. Välkommen alla stora och små på födelsedagskalas!

 4. Språkcafé

  bild på två händer runt en jordglob
  måndag 03 april 2017 16:00

  Nu startar vi språkcafé på Barnens eget bibliotek i Stenhamra. Varje måndag mellan kl 16.00 och 18.00 är du välkommen in till oss för att fika och prata svenska med nya och gamla bekantskaper!

 5. Språkcafé

  bild på två händer runt en jordglob
  torsdag 06 april 2017 14:00

  För dig som vill träna svenska. Vi fikar och pratar med varandra. Röda korset bjuder på fikat. Alla är välkomna. Det är gratis att vara med.